Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله نهایی چرخه انتخابی تیم ملی برای حضور در رقابتهای جهانی صربستان روز ۱۹ تیرماه در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری رقابت های بین المللی جام تختی بعنوان مرحله چهارم چرخه انتخابی تیم ملی و مشخص شدن شرایط نفرات شرکت کننده، کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد چرخه  نهایی انتخابی تیم ملی برای مسابقات جهانی صربستان را به شرح زیر اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اعلام قبلی در چرخه انتخابی تیم ملی، نفرات راه یافته به مرحله نهایی این چرخه از طریق برگزاری مسابقات داخلی و اعزام به رقابت های بین المللی انتخاب خواهند شد.

بر این اساس وزن کشی مسابقات داخلی از ساعت ۸ تا ۸:۳۰ روز یکشنبه ۱۹ تیرماه انجام و مسابقات آن از ساعت ۱۱ همان روز در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار می شود.
شرایط اوزان مختلف برای رسیدن به دوبنده تیم ملی به شرح زیر است:

وزن ۵۷ کیلوگرم:
با استناد به حالت چهارم از چرخه انتخابی تیم ملی در وزن ۵۷ کیلوگرم، علیرضا سرلک دارنده مدال نقره رقابت‌های جهانی ۲۰۲۱ نروژ و احمد محمدنژاد جوان دارنده مدال طلای جام‌تختی به مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی راه پیدا کرده‌اند و با نظر کادرفنی تیم‌ ملی کشتی‌آزاد این دو کشتی‌گیر برای رسیدن به دوبنده تیم‌ملی جهت حضور در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان باید به تورنمنت رنکینگ در کشور تونس اعزام شوند تا با توجه به شرایط زیر یکی از دو کشتی‌گیر انتخاب شوند:

حالت اول: هر کدام از دو کشتی‌گیر به مدال طلای تورنمنت تونس دست پیدا کنند، به دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان خواهند رسید.

حالت دوم: اگر هر دو نماینده کشورمان در یک گروه قرار بگیرند، در صورتی‌که سرلک جایگاه بهتری را کسب کند به دوبنده تیم‌ملی خواهد رسید و در غیر این صورت بین دو کشتی‌گیر رقابت رو در رو برگزار خواهد شد که در این مرحله هر کشتی‌گیری برنده شود، به دوبنده تیم‌ملی خواهد رسید.

حالت سوم: اگر هر دو کشتی‌گیر در جایگاه سوم مشترک قرار بگیرند، بین دو کشتی‌گیر رقابت رو در رو برگزار خواهد شد که در این مرحله هر کشتی‌گیری برنده شود، به دوبنده تیم‌ملی خواهد رسید.

حالت چهارم: اگر هیچ‌کدام از نمایندگان کشورمان در این وزن به مدال نرسند و در یک گروه هم قرار نداشته باشند و با یکدیگر هم مبارزه نکرده باشند در آن‌ صورت با توجه به کیفیت و عناوین حریفانی که در گروه هر دو کشتی‌گیر قرار دارند و نتایجی که مقابل آن‌ها به دست می‌آورند، کادرفنی تصمیم‌گیری خواهد کرد که انتخاب ملی‌پوش این وزن مشروط بر مبارزه رو در رو باشد یا بدون مبارزه رو در رو ملی‌پوش این وزن انتخاب شود.


وزن ۶۱ کیلوگرم:

با استناد به حالت سوم از چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۶۱ کیلوگرم رضا اطری و داریوش حضرتقلی‌زاده به مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی راه پیدا کرده‌اند.

حالت سوم چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۶۱ کیلوگرم اشاره می‌کند:
اگر ملی‌پوش این وزن در رقابت‌های قهرمانی آسیا به مدال طلا دست پیدا نکند، باید در جام تختی حضور پیدا کند که در این حالت با توجه به اینکه تمامی مدعیان حضور دارند، اگر نفر اول قهرمانی کشور در جام‌تختی هم به مدال طلا برسد، به عنوان ملی‌پوش معرفی خواهد شد در غیر این صورت دارنده مدال طلای قهرمانی کشور به همراه کشتی‌گیر ایرانی که بالاترین عنوان (مدالی) در مسابقات جام تختی را به دست آورده است، در مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی حضور پیدا خواهد کرد.

با این تفاسیر بین رضا اطری و داریوش حضرتقلی‌زاده مسابقه رو در رو برگزار خواهد شد و اگر اطری در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان را به دست خواهد آورد و در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد.

توضیح: به دلیل اینکه رضا اطری در جام‌تختی با حضور تمامی مدعیان داخلی از جمله داریوش حضرتقلی‌راده به عنوان قهرمانی دست پیدا کرده است، این امتیاز برای وی در نظر گرفته شده است که در مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی با پیروزی در مبارزه اول مقابل حضرتقلی‌زاده به دوبنده تیم‌ملی برسد، اما حضرتقلی‌زاده برای رسیدن به دوبنده تیم‌ملی جهت حضور در رقابت‌های جهانی صربستان، باید دو بار مقابل اطری به پیروزی دست پیدا کند.

رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار خواهد شد.

وزن ۷۹ کیلوگرم:
با استناد به حالت اول از چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۷۹ کیلوگرم، رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی بین علی سوادکوهی و محمد نخودی برگزار خواهد شد.

 کادرفنی در نظر دارد جهت انتخاب ملی‌پوش وزن ۷۹ کیلوگرم، محمد نخودی دارنده مدال نقره جهان و علی سوادکوهی دارنده مدال طلای رقابت‌های قهرمانی آسیا را به تورنمنت رنکینگ در کشور تونس اعزام کند تا با توجه به شرایط زیر یکی از دو کشتی‌گیر را انتخاب کند:

حالت اول: هر کدام از دو کشتی‌گیر به مدال طلای تورنمنت تونس دست پیدا کنند، به دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان خواهند رسید.

حالت دوم: اگر هر دو نماینده کشورمان در یک گروه قرار بگیرند، در صورتی‌که نخودی جایگاه بهتری را کسب کند به دوبنده تیم‌ملی خواهد رسید و در غیر این صورت بین دو کشتی‌گیر رقابت رو در رو برگزار خواهد شد که در این مرحله اگر نخودی در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان را به دست خواهد آورد و در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد.

حالت سوم: اگر هر دو کشتی‌گیر در جایگاه سوم مشترک قرار بگیرند، بین دو کشتی‌گیر رقابت رو در رو برگزار خواهد شد که در این مرحله اگر نخودی در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان را به دست خواهد آورد و در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد.

حالت چهارم: اگر هیچ‌کدام از نمایندگان کشورمان در این وزن به مدال نرسند و در یک گروه هم قرار نداشته باشند، در آن‌ صورت با توجه به کیفیت و عناوین حریفانی که در گروه هر دو کشتی‌گیر قرار دارند و نتایجی که مقابل آن‌ها به دست می‌آورند، کادرفنی تصمیم‌گیری خواهد کرد که انتخاب ملی‌پوش این وزن مشروط بر مبارزه رو در رو باشد یا بدون مبارزه رو در رو ملی‌پوش این وزن انتخاب شود.

وزن ۸۶ کیلوم:

با توجه به مصدومیت محسن مصطفوی قهرمان کشور و دارنده مدال برنز رقابت‌های قهرمانی آسیا و تائید مصدومیت این کشتی‌گیر توسط پزشک معتمد فدراسیون در رقابت‌های قهرمانی آسیا، جواز حضور در مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی به این کشتی‌گیر داده شده است.

در مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی بین علیرضا کریمی و محسن مصطفوی یک دیدار برگزار خواهد شد و برنده این دیدار به مصاف حسن یزدانی خواهد رفت که در این مرحله اگر حسن یزدانی در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان را به دست خواهد آورد و در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد.

با توجه به اینکه حسن یزدانی هفته گذشته سر وزن قانونی در رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی در قزاقستان به میدان رفته و فاصله ی کم زمانی تا رقابت های انتخابی تیم ملی و همچنین اولویت کادر فنی برای حفظ سرمایه های کشتی از لحاظ شرایط جسمانی و فنی، رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی در این وزن با ۲ کیلو ارفاق وزن برگزار خواهد شد.

وزن ۹۲ کیلوگرم:

با استناد به حالت اول از چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۹۲ کیلوگرم، بین امیرحسین فیروزپور دارنده مدال طلای رقابت‌های قهرمانی آسیا و مهدی حاجیلوئیان قهرمان جام‌تختی یک دیدار برگزار خواهد شد و برنده این دیدار به مصاف کامران قاسم‌پور خواهد رفت که در این مرحله اگر قاسم‌پور در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی صربستان را به دست خواهد آورد و در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد.

رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار خواهد شد.

وزن ۹۷ کیلوگرم:
با استناد به حالت اول از چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۹۷ کیلوگرم، رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی بین محمدحسین محمدیان و مجتبی گلیج برگزار خواهد شد و دوبنده تیم‌ملی در این وزن به کشتی‌گیری خواهد رسید که به ۲ پیروزی از ۳ مبارزه دست پیدا کند.

رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار خواهد شد.


وزن ۱۲۵ کیلوگرم:
با استناد به حالت اول از چرخه انتخابی تیم‌ملی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم، بین یدالله محبی دارنده مدال طلای رقابت‌های قهرمانی کشور و امیررضا معصومی نفر اول جام تختی یک دیدار برگزار خواهد شد و برنده این دو کشتی‌گیر به مصاف امیرحسین زارع خواهد رفت که در صورتی‌که در مبارزه اول زارع برنده شود، دوبنده تیم‌ملی را به دست خواهد آورد؛ در غیر این صورت دوبنده تیم‌ملی به کشتی‌گیری خواهد رسید که به ۲ پیروزی از ۳ مبارزه دست پیدا کند.

رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار خواهد شد.


در مورد ملی پوشان اوزان ۶۵ ، ۷۰  و ۷۴ کیلوگرم برای حضور در رقابت های جهانی نروژ، چرخه ی انتخابی تیم ملی که در آذرماه سال ۱۴۰۰ اعلام شده، ملاک عمل می باشد.

کادر فنی تأکید می کند که هیچ کشتی گیری تا زمان اعلام رسمی اسامی ملی پوشان برای حضور در رقابت های جهانی نروژ انتخاب شده نیست و شرایط کشتی گیران اعم از نظم و انضباط اردویی، پیگیری تمرینات و شرایط جسمانی مدنظر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابی تیم ملی کشتی آزاد مرحله نهایی انتخابی تیم ملی حضور در رقابت های جهانی رقابت های قهرمانی آسیا مرحله اگر برگزار خواهد شد دارنده مدال طلای مبارزه رو در رو انتخاب ملی پوش دو کشتی گیر دو کشتی گیر حضرتقلی زاده قرار بگیرند یک گروه اگر هر دو جام تختی حالت سوم دست پیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟

 

 به گزارش تابناک، اگر حسن یزدانی کتفش را جراحی نکرده بود، شاید او هم همراه با رحمان عموزاد و امیرحسین زارع، می‌توانست زمستان سال گذشته حضورش در سومین المپیک متوالی خود را قطعی کند.
 

در سال المپیک، چرخه انتخابی تیم ملی با تغییرات نسبتاً زیادی در مقایسه با چرخه مسابقات جهانی سال‌های اخیر دنبال شد که مهم‎‌ترینِ آن، ورود زودهنگام عنوان‌داران جهان به چرخه و تعیین تکلیف زودتر آن‌ها برای حضور در پاریس بود.

حسن یزدانی، اما در بازگشت از بازی‌های آسیایی کتفش را به تیغ جراحی سپرد، علیرضا دبیر همان وقت با بیان این مطلب که ورزش ایران کمتر جراحی کتف موفق داشته، تلویحاً به این نکته اشاره داشت که پیش از حضور در المپیک، باید وضعیت کتف رکورددار مدال در کشتی ایران مشخص شود و سپس بار دیگر به عضویت تیم ملی درآید. کشتی‌گیری که هیچ وقت از مسابقه انتخابی فرار نکرده و شهامت رویارویی با هر حریفی را داشته است. این بار چرخه انتخابی تیم ملی در وزن ۸۶ کیلوگرم در غیاب یزدانی تا مسابقات قهرمانی آسیا دنبال شد.

یزدانی اگر جراحی هم نکرده بود، مجوز غیبت در مسابقات قهرمانی کشور را به واسطه نقره جهانی و طلای بازی‌های آسیایی‌اش داشت، اما باید همراه با نفر اول کشور که هادی وفایی‌پور بود به زاگرب می‌رفت که این اتفاق رخ نداد و باتوجه به سوابق درخشان، شرایط ویژه‌ای برای او در چرخه المپیک لحاظ شد.

در واقع در ۸۶ کیلوگرم هرچند وفایی‌پور کشتی‌گیر حاضر در صحنه بوده و در تورنمنت یاشاردوغو طلا و در قهرمانی آسیا هم برنز این وزن را گرفت، اما همه چیزِ این وزن، منوط به بازگشت یزدانی به صحنه بود.

حالا رفته رفته بعد از پایان دوره نقاهت و کار‌های فیزیوتراپی و آب‌درمانی، حسن یزدانی آماده بازگشت به تمرینات کشتی است و با مرور فن استارت کار را زده و بعد از انصراف در اردوی جاری تیم ملی، فیلمی از مرور فن ساده‌اش با مهدی یگانه جعفری که البته چند سالی هست از کشتی فاصله گرفته و به جرگه مربیان پیوسته و سه وزن هم پایین‌تر از وزن حسن یزدانی است، از خود در فضای مجازی منتشر کرد. فیلمی که براساس آن هرگز نمی‌شد درمورد وضعیت کتفش اظهارنظر کرد.

روز گذشته (یکشنبه) فدراسیون کشتی شرایط انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم را به این شرح اعلام کرد: «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین بر روی کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم به جهت حضور در المپیک پاریس خواهد بود.»

بنابراین برخلاف گمانه قبلی که او و کامران قاسم‌پور هر دو به تورنمنت مجارستان اعزام می‌شوند، تأکید شد که حسن یزدانی «به تنهایی» عازم بوداپست می‌شود، مسابقه‌ای که جدای از کیفیت و کمیت، از این حیث برای کشتی ایران اهمیت دارد که آیا کتف جراحی شده یزدانی، بار دیگر او را در مسابقات رسمی همراهی خواهد کرد و این کشتی‌گیر که تا پیش از این صرفاً مقابل حریف آمریکایی کم می‌آورد و برابر سایر رقبای جهانی مشکلی نداشت، می‌تواند حالا که تیلور نیست، طلای المپیک را از آنِ خود و کشتی ایران کند؟

طبق چرخه اعلام شده، می‌شود پیش‌بینی کرد که کامران قاسم‌پور منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است، او که حضور در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی سال ۲۰۲۳ را از دست داد، ظاهرا تمرکز اصلی‌اش روی این موضوع است که سال ۲۰۲۴ را حتما با مدال پشت سر بگذارد.

با توجه به آن چیزی که در چرخه عنوان شده، کامران قاسم‌پور اگر در ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به کل از دست خواهد داد چرا که برای همه کشتی‌گیران مدعی و عنوان‌دار صرفاً محک در دو وزن در سال المپیک لحاظ شده بود و قاسم‌پور نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه ۹۷ کیلوگرم، خودش را در ۸۶ کیلوگرم نیز محک بزند و اگر حضور ناموفقی داشت آن وقت با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مصاف انتخابی داده و در صورت بردن این حریف جوان، راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی شود.

در چرخه اعلام شده اخیر وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسم‌پور، در بند دوم عنوان شده: «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.»

بنابراین، کامران قاسم‌پور در صورتی که کتف حسن یزدانی جواب ندهد، می‌تواند ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم شود، این بند مستتر در چرخه اعلام شده اخیر است و باید دید در نهایت در این وزن چه اتفاقی رخ خواهد داد.

چیزی که مسلم است، اینکه کشتی ایران با شرایط جدید وزن ۸۶ کیلوگرم دنیا که دیوید تیلور به عنوان مدعی اصلی‌اش که پنج بار حسن یزدانی را شکست داده، در آن غیبت دارد، باید به دنبال کسب نشان طلای المپیک باشد؛ چه با حسن یزدانی و چه با کامران قاسم‌پور؛ دو قهرمان جهان که هر کدام قابلیت‌های خاص خود را داشته و از جمله برترین‌های کشتی جهان هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • قهرمانی تنیسور جاجرمی در تور جهانی جوانان
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • دعوت از اکبر فلاح به کمیته فنی مسابقات کشتی نونهالان
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • تغییر احتمالی زمان و مکان جام تختی کشتی آزاد
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟